Haza > Hírek > Tartalom

Szupermarket polcok kiválasztása és dizájnja

Jun 19, 2017

Magas szintű polcok általában a kisebb márkák, szupermarket polcok regionális márkájú áruk. Mivel a kis márkakészítőknek általában nincs túl sok költségvetésük ahhoz, hogy áruikat jobb helyzetbe hozzák. Ezeket az árukat általában a helyi üzletvezető választja ki, nem pedig a szupermarket központjának döntéshozó testülete. Ha van egy kis bizalmi márkája, akkor hagyd el megvásárolni.

De van néhány különleges márka vagy etnikai táplálék, a Supermarket polcot egy magasabb polcon helyezik el, és az ár nem olcsó, a vásárlóktól függetlenül hűséges vásárlókat várnak, ezért ne vegye figyelembe az áruk helyét.

A középső polcok, vagyis a második háromszintű polcok felülről, általában a központi területnek számítanak, a legkeresettebb termékeket és más nagy márkákat forgalmazzák. A forró elemek általában a polcok középpontjában helyezkednek el, és a fogyasztói látószög szintje előtt helyezkednek el.

Annak érdekében, hogy ez a legjobb helyzetben legyen, a gyártóknak néha meg kell fizetniük a szupermarketet. A szupermarket, az alacsony árú termékek ezen a területen is veszteséges, szupermarket polc, így alapvetően látja a magasabb árat vagy nyereséget az áruk.

Vannak közepes márkák, hogy közelítsék a márkás termékek dip-fényét, gyártók hajlandóak fizetni a pénzt itt, és az árak a márkák sokkal alacsonyabbak. Továbbá, szupermarket polc valójában, a központi területen belül a polcok általában képesek találni sokkal alacsonyabb árak hasonló termékek.

Gyermek látómező magassági terület, általában egy gyermek fogja szeretni, de elég a termék. Ha nem hagyja otthon a gyermeket, és bevásárol, akkor a bevásárlóközpont átlagosan 10% -40% -át költik el. Ha nem pénzt költenek irreálisak, adj nekik egy nyalócot, egy léggömböt, egy üdítőitalt, egy gyümölcsöt Ye Hao-t, legalább hagyd, hogy csendesek legyenek, és így vásároljon dolgokat.

A polc alján általában a bolt saját márkája, a szupermarket polc nem a márkanév, és a nagy csomagolási termékek. Saját márkája miatt, mint a piacvezető ugyanazon típusú márka-különbségben, az ár alacsony, ezért sok fogyasztó szeret. Valójában sok márkás termék és szupermarket saját márkájú gyártója ugyanaz. Mivel a fogyasztók mindig megtalálják az olcsóbb márkákat, nem szükséges, hogy gondoskodjanak a helyükről.

Míg a nagy árucsomag a szupermarket és a Sam Club (Sam's Club) és a jó város (Costco) ilyen üzletek versenyezni és indítani, a földön, mert terjedelmes, szupermarket polc egyébhol nem megfelelő, okos fogyasztók Természetesen nem fog hiányozni Ezek a versenyképes áruk árai, vannak nagy dobozok gabonafélék, nagy palack olívaolaj, nagy csomagolású WC-papír tekercs és így tovább.

A szupermarketek alapvetően az izzólámpák használatával foglalkoznak, mivel az izzólámpák ismerős színt adnak, de az energia nem tökéletes hely, ezért egyes szakértők egy új generációs fényforrás LED-es fényforrást javasolnak. Bár a szupermarketek nagy részét jelenleg LED-es fénycsövekkel helyettesítik, növelik a fényerőt, javítják a megtekintési és vásárlási sebességet, de még mindig nem tudnak természetet termelni vagy ismerni a funkció színét, vagyis a használatot A fluoreszkáló por keverék, és hozzáadott vörös, szupermarket polc zöld, kék és egyéb könnyű ágens, hogy küldjön egy másik világos szín. Hogyan van a fény a polcokon a szupermarket választása és kialakítása?

A LED-es fényszín-sokszínűség, azaz a luxus-hűvös LED-es lámpa hűvös érzést ad, és minden színt biztosít az elsődleges színek és az elsődleges színek közelében. Luxus meleg LED cső, amely meleg érzést, mint egy fénycső, Az eredeti szín színének növelése, hangsúlyozva a sárga narancs árnyalatát, csökkenti a piros fényt, a meleg LED-es lámpát, meleg érzést ad, ugyanolyan fényt Eredeti fény, szupermarket polcok világoskék, zöld fény árnyékában; Hideg fehér fénycső, hideg érzést, az eredeti színt, az objektum színét, hogy megerősítse a sárga fényt, csökkentve a piros fény és a hideg árnyékolás szerepét. A fenti két lámpa használható értékesítési területen, ha a fluoreszkáló fény a gyenge, növeli a hatása a piros izzólámpa jobb lesz.