Haza > Hírek > Tartalom

Szupermarket polcok fő összetétele

Jul 01, 2017

A szupermarket polcok fő összetevői a következők: az oszlop, a padló, a szupermarket polc laminátumok, backplane, tető, konzol, láb, szupermarket állvány védőburkolat, terelőlemez, ár bár és egyéb alkatrészek. A különböző elemek különböző típusai, hátul lehet a központi hátlap, hátsó háló, nyílás. Mosóállvány is fényes dobozokkal, lámpákkal, plakátokkal és így tovább.

Amint a hőmérséklet emelkedik, a nyári készletek fogyasztása felmelegszik, ital, fényvédő, fényvédő, szúnyogháló, szúnyoghálók, szőnyegek, bélések és egyéb áruk válnak népszerű árupiacokká. Szupermarket promóciók gazdag és színes, néhány preferenciális politikát, és még elérte az 50% -ot. Az ipar azt mondta, hogy ez a nyár a szokásosnál szokásos fogyasztást jelent. A nyár a csúcs az italok, gyümölcslé italok, szupermarket polcok tea italok, tejes italok ... ... különböző italok, színes kabátot viselt, szupermarket polcok előtt. Bár az italok többféle márkája nőtt, de a szupermarketről a nyári lakoma megnyitására, az italok értékesítése fontos szerepet játszott. Mióta májusban lépett be az erőforrás-növekedés előmozdítása érdekében, a szupermarket polcokon a palackozott termékek értékesítése jelentős növekedést mutatott. Függetlenül attól, hogy az új verzió a nyári áruk, vagy a különböző márkák, hogy részt vegyenek promóciós termékek, az értékesítés népszerűtlen.

Sok képet láthatunk utánuk nem az, amit akarnak, az úgynevezett szupermarket polcok valójában többet a show is ábrázolása a dolgok, szupermarket polc, így ezen a ponton még mindig meg kell érteni, tényleg, ha úgy dönt , Látnod kell, mi a jobb. Valójában a szupermarket polcrendszere a valódi képhatás az, hogy segítsen testreszabni és kiválasztani a polcot, így amikor az idő tényleges használata nem ésszerű, a szupermarket polcnak ezen a ponton még mindig figyelmet kell szentelni.

Tudjuk a szupermarket polcainkat, amikor a képnek részletesen meg kell magyaráznia néhány polc alaphelyzetét, a saját képük jó szerepet játszik, és most sok ember részletesen elmagyarázza néhány polc előnyeit, a A konkrét választási idő, vagy látni kell, hogyan kell kezelni a legjobb, minden bizonnyal reméljük, hogy mindenki a választott polcokon, amikor tudják, hogy érték ez a polc, szupermarket polc csak azután, hogy egy objektív értékelést.

Pénztárca szupermarket polcok hogyan kell elrendezni az elrendezés a kezdő már több problémás dolog, a hivatalos kisbolt szupermarket elrendezés és dekoráció és a berendezés mérete kombinálva. Először is a darab elrendezésében először meg kell keresni, hogy melyik kategória fő tevékenysége, az általános szupermarket jellegű áruházak alkoholtartalmú italok és dohány, italok, nem alapanyagok (kekszek, ételek, főtt ételek, Élelmiszer, tonik, stb.) Zöldség, gyümölcs, tenger gyümölcsei, szupermarket Friss hústermékek polcok, szója termékek, liszt termékek, Lu Cai főtt termékek, savanyúságok, fagyasztott élelmiszerek stb.), Gabona és olaj, Nap, kötöttáru, toalettpapír, konyhai szaniterek, műanyag termékek, rozsdamentes acél termékek stb.), Szupermarket polcok irodai kellékek, szupermarket állvány hardver kis gépek, ágynemű, kis áruk, mint a kis ékszerek.

Elrendezés: a bal oldali ajtóban elhelyezett általános kis szupermarket áruházak pénztárvere, ha a szerkezet és a vonal okai az ajtó jobb oldalán helyezkednek el, a pénztárgép hátoldalán elhelyezett szupermarket polcrendszerek, A pénztáros mellett az ajtó, hogy elhelyezni az ital Display szekrények és joghurt kijelzők, a kis áruk könnyen ellopják és nehéz megtalálni az ügyfelek, így a kis áruk általában elhelyezni a pénztár, a bejárati ajtó a fő nem- A késztermék, a napi szükségleti cikkek hátul, az áruk összekapcsolása az Együtt, könnyen vásárlók vásárolni, szupermarket polc, ha kereskedelmi utcai homlokzat vagy étkező és szórakoztató közel a gyorsétterem alapú kisboltban napi szükségletek akár 3- A polcok 5 szakasza lehet, Szupermarket A főcsatorna legalább 0,9-1,2 méteres szekrény, Szupermarket polc A terület egy része a terület és a berendezés méretének konfliktusa miatt legalább 0,6 méter , Nakajima polcméret kiválasztása 1,4 m -1,6 m nem lehet túl magas.