Haza > Hírek > Tartalom

Szupermarket polcok Egyszerű telepítés

Jul 11, 2017

A szupermarket polcok fő összetevői a következők: az oszlop, padló, laminátumok, szupermarket polc hátlap, tető, konzol, láb, szupermarket állvány védőburkolat, terelőlemez, ár bár és egyéb alkatrészek. Különböző modellek különböző összetevők, hátul lehet a központi hátlap, hát háló, szupermarket polc nyílás. Mosóállvány is fényes dobozokkal, lámpákkal, plakátokkal és így tovább.

Szupermarket polcok gyönyörűen tervezett, könnyen telepíthető, szupermarket állvány tartós, alkalmas szupermarketek, üzletek, üzletek és egyéb megjelenítő termékek. Általános terhelés rétegenként 200KG-n belül. Szupermarket polcok A szupermarket üzletek, a polcok elszámolni a túlnyomó többsége szupermarketek, szupermarket polcok, hogyan kell feltenni különösen fontos.

A választás a szupermarket polcok választani a saját üzlettel hangulat hasonló a polc, szupermarket polc nem túl magas, vagy túl rövid, az általános magassága 1,8 méter és 2,2 méter. Szupermarket polcok réteg közötti távolság nem lehet túl magas, túl magas az alacsonyabb termékek, nagyban elpazarolni a polc források.

Általában a bevásárlóközpont bejárata néhány napi szükségletet, szupermarket polcot, például sampont, papírtörölközőt és egyéb gyakran használt dolgokat helyezett el. Szupermarket polc Export, hogy tegyen néhány apró darabot, eszik az árut. Mint a szójaszósz és más, gyakran használt dolgok is elhelyezni a könnyebb megtalálni a helyet.

Ha az elkülönítés típusa, a friss, zöldség, az osztály területe, a ruházati terület, a háztartási készülékek stb. Dicséretes dolgok a finom bemutatótermek, például a kozmetikumok használatához, a gyönyörű polcra helyezhetsz. Kijelző szekrények nyílt lámpák, szupermarket polcok és üveg áttetsző, ez kiemeli a termék márka image.

Az online vásárlási adatok, az idei harmadik negyedévben, a kínai online vásárlás piac elérte a 2000 milliárdot, a szupermarket polcok a hagyományos kiskereskedelmi iparhoz képest látszólag hiányosak. Az év elején a kínai kiskereskedelmi ágazat kialakult különböző típusú válságok kialakulásában. Szupermarket-polcok A szállítónak magas csatornadíjakat kell felvennie az árak felemelése és a termékminőséggel kapcsolatos problémák miatt az egész iparág számára, hogy példátlan nyomás nehezedik. A szupermarketek haszonkulcsa mérséklődik, a működési költségek a kiskereskedelmi üzleti működési ráta emelkedését eredményezték, ami a szupermarketiparra, a szupermarket polcokra hatott, és ezáltal befolyásolja a szupermarketek polcainak értékesítését. Szupermarket polcok A felmérés szerint az online vásárlással, hogy csatlakozzon a versenyhez, megváltoztathatja a kínai kiskereskedelmi ágazat jelenlegi mintáját. A felmérésből kiderül, hogy Kína top 5% -a az első 100 vállalkozás közül elindította az online vásárlási platformot, és jól működik, a vállalkozások közel felének online vásárlást kell végeznie, de nehéz helyzetben kell lenniük. A szupermarket polcainál a vállalkozások 10% -a nyilatkozott arról, hogy az online vásárlás A pálya szélén.