Haza > Hírek > Tartalom

Az élelmiszerek megjelenítésének megjelenítése legmelegebbre

May 10, 2017

Az élelmiszerbemutató általában nagy sűrűségű fedőlemezt használ, elsősorban a melegen melegített festéket, a termék stílusának megfelelően, vasmodellező keret és más anyagok felhasználásával.
Különböző Zhangui professzionális gyártása, a megrendelő igényeinek megfelelően, a weboldal méretétől, a tervrajzoktól, az építkezés jóváhagyásától az elfogadásig, az Élelmiszerkijelző Showcase-tól az egyablakos ügyintézésig alapul. Alapvető üzleti tevékenység: bevásárlóközpontok bemutatótermelése Esküvői kirakat, esküvői kirakat, esküvői kirakat, esküvői kirakat, esküvői kirakat, esküvői kirakat, esküvői kirakat, esküvői kirakat, esküvői kirakat, esküvői kirakat, Esküvői bemutató, kézműves kirakat, fehérnemű bemutatóterem, Food Show Showcase élelmiszer bemutató és egyéb bemutatótermelés.
Üzleti: Anhui, Anqing, Bengbu, Bozhou, Chaohu, Chizhou, Chuzhou, Fuyang, Hefei, Huaibei, Huainan, Huangshan, Lu'an, Ma On Shan, Suzhou, Tongling, Wuhu, Xuancheng.
A vitrinek szállítása az egész tranzakció nagyon fontos része.
Ha maga a bemutatószekrény üvegből készült anyag, akkor a távolsági szállítás könnyen megszakítható, ami miatt a műsorok szállítása nehézségeket okozott, és egy kicsit gondatlan, további problémák merülnek fel.
Viták a szállítási folyamat a fő probléma: bemutató alakváltozás, sarok helyzet károsodás, üveg sérülés, vezetékes szünet és így tovább! Ha meg akarjuk akadályozni a fenti helyzetet, hogy elkerüljük a veszteségeket, érdemes sok erőfeszítést megteszünk erre a munkára. Először is, mivel egyes ügyfelek nagyon összpontosítanak a minőségre, részletekre és nagyon óvatos tranzakciókra, a Hong Titanium megpróbálja lehetővé tenni az ügyfelek számára, hogy Fel az ajtót. Food Show Showcase Ez a kereskedelem legközvetlenebb módja, hogy az ügyfelek bizonyos értelemben ismerjék el a Hong Titanium minőségét.
A szállítás előtt a gyár először ellenőrizni fogja, majd értesíti az ügyfél ajtaját, ellenőrizze a szállítmány elfogadását. Természetesen, ha a kár nem humán, akkor is az értékesítés fenntartása után vagyunk.
Másodszor, a Foshan, Guangzhou, közel a megrendelő, kérjük, forduljon az ajtó szállítás. Ez a módszer csak bemutató egyéni oldalra és bemutatógyártó üzemre alkalmas, a távolság nem messze az ügy megválasztásához. Természetesen a Hong Titanium a bemutatóterem számának, a szabad ajtó-ajtó telepítésének a számán alapul.
Harmadszor, a logisztikai, a hazai fogyasztók kapnak választékban vitrinek, hanem a kár valószínűsége valamivel nagyobb, mint az előző két módon, hanem a bemutatóipar, a leggyakrabban használt szállítási módszerek.
Minden egyes bemutatóterem kifejezheti egy reprezentatív termékét egy nyelvből, a termék promóciós marketingstratégiája mellett a bemutató a legközvetlenebb termékinformáció a fogyasztó első A eljárásához. Mutassa be a bemutatót, hogy csinálja a gyönyörű termékeket, mindig megtalálható, az emberek vágynak vásárolni csak néhány perc, vagy akár néhány másodperc, hogy eldöntsék, hiányzik ez az arany idő, a vásárlás fokozatosan elhalványul a tudat. Válasszon egy jó éttermet az első 1 másodpercben, hogy az ügyfelek megtalálják a termékét, majd lehetősége legyen arra, hogy az értékesítők és az ügyfelek megállapodást érjenek el. Élelmiszer Showcase a következő pontokat, képes lesz arra, hogy nagyon jó élelmiszer információ közvetíteni a fogyasztók számára.
1, az élelmiszer-kijelzőknek ellentétesnek kell lenniük az élelmiszer biztonságával
2, az élelmiszer-bemutató szekrényeknek nagyon jól láthatónak kell lenniük, jól mutatják az ételt minden irányban, mind szép, mind tartós.
3, az élelmiszer-kijelzőknek egyértelmű kijelzési területre van szükségük, hogy az élelmiszer-megjelenítő rendben legyenek elhelyezve, így az ügyfelek egy pillantással választhatnak.
4, az élelmiszer-megjelenítő szekrények fénystabilitást, alacsony hőt, áramot takarítanak meg és csökkentik az élelmiszer expozícióját.
5, az élelmiszer-kijelző szekrény festék kell a környezetvédelem, sima keménység elég ahhoz, hogy fenntartsák a vadonatúj szekrény annak érdekében, hogy a hatása kiállítások