Haza > Hírek > Tartalom

Food Show Showcase A kérés

Jun 19, 2017

Sokan nem értik a konyhai ételt a követelmények között, úgy tűnik, hogy mindent ide akarnak tenni, mint egy tároló doboz, Élelmiszerkijelző bemutató. Nem tudom, hogy ez a megközelítés rendkívül rossz, a különböző ételek jellemzői eltérőek. Sok étel egyszer a fagyasztóba, majd fel fogja gyorsítani az öregedést, a fagyasztó racionális használata nagyon fontos.

Tehát az ésszerű fagyasztók használatának köszönhetően a legtöbb ember gondoskodik a problémáról. A fagyasztó hőmérséklete általában körülbelül 18 ℃, ezen a hőmérsékleten, az Élelmiszerkijelzőben megjelenik az általános baktériumok elpusztulnak vagy megakadályozzák annak reprodukcióját, így a tárolt élelmiszer jobb megőrző hatással rendelkezik. De a fagyasztás nem érthető, hogy teljesen képes megölni a baktériumokat, mégis a baktériumok alacsony hőmérsékletű túlélése túlélheti az erős fagyállóságot. Tehát egy másik szempontból, ha a szekrényt nem gyakran tisztítják és fertőtlenítik, az Élelmiszer Show Showcase lesz a baktériumok kényelmes lábát.

Ezen túlmenően a szekrényben lévő élelmiszer túl sok lehet, így a hőmérséklet az alacsony hőmérsékleten és a magas belső hőmérsékleten kívüli károsodást okozza. Mint olcsó vásárolni egy szupermarket vásárolni egy kap egy kenyeret, nagy zacskó párolt kenyér, és nem tud enni, akkor subpackage, majd fagy, ne aggódj lejárt.

A fagyott állapotban soha nem hosszú a penész. Vegye ki egy mikrohullámú sütőben, puha és friss, mint mindig! A fagyott melegítési idő meglehetősen rövid, a fűtés végső hőmérséklete szobahőmérséklet lehet. És a legjobb, ha befagyasztja a csomagolást. Mivel szobahőmérsékletre melegszik, ne féljen a mérgező anyagok bomlásától, pl. Ugyanez a helyzet, ha a kenyérből kivesszük a rizs kenyeret. Élelmiszer Show Showcase Vásárolni friss borsó, peeling borsó rizs, nem mossa, közvetlenül az élelmiszer-táska, nem úgy, mintha túl sokat, tömített jó zár, közvetlenül a fagyott képes lesz. Ha nem kell fagyasztani, menjen aludni, közvetlenül a vízhez mossa. Ez a feldolgozási módszer úgy, hogy a zöldségekben lévő víz gyorsan rendszeres és kicsi jégkristályokat alakítson ki, a Food Display Showcase egyenletesen elterjedt a sejtben, a növényi szövet nem pusztul el, míg a zöldségek belső kémiai folyamata nem hajtható végre , Így a gombák és a penész nem képes túlélni.

És akkor minden étkezésnek elsőnek kell lennie az első először, és általában két kategóriába sorolhatjuk az ételt forró és nem forró élelmiszerekké. Kicsit a forró ételek egy csoportja sült, sült, halogén, sült, párolt osztályra oszlik; Nem meleg élelmiszerek hideg ételek; A kenyér kenyérre, a kínai és nyugati pontokra, a West Point-ra, a süteményre, a süteményre van osztva. A kijelzőt nagy osztályozással kell osztályozni, kis csoportban, az Élelmiszerkijelzőnek ugyanazt a termékmegjelenítést kell mutatnia egy régióban, és egyértelműen megjelölve.

Ügyeljen arra, hogy tartsa be az elsőként beérkező első elvét, helyezze a régi árut a sor elejére, az új termékeket belülre, és rendezetten és rendezetten tegye. Food Show Showcase Ugyanakkor a főtt ételek jellemzői és a szezonális változások alapján is meg tudjuk állapítani, hogy az áruk megjelenítésében is van némi változás, a jó áru szokásos értékesítése, a kijelző felületének növelése, az értékesítés növelése .

A promóciós termékek esetében a hírlevél megjelenítésének növelnie kell a hangerőt és a helyet. Különleges, szezonális megjelenítés az áruk is növelni kell, Élelmiszer Show Showcase, mint a Ching Ming fesztivál sült szopós malac, sárkányhajó fűszer gombóc, hold sütemények és így tovább, más termékek kell a mérete alapján az értékesítési meghatározni a kijelző területet.