Haza > Hírek > Tartalom

Élelmiszer Show Showcase párhuzamos kijelző

Jun 05, 2017

Élelmiszer-megjelenítő bemutató Először is, párhuzamosan kell elhelyezni, amikor az étel el van helyezve, ha más osztályozás lehet függőlegesen megjeleníteni. Az áruk megjelenítésének, osztályozásának és osztályozásának vertikális vonalaknak kell lenniük a világos, Élelmiszer Show Showcase árucikkek között, és az áruknak egyenlőnek és rendesnek kell lenniük, csirkével és csirkével egy sorban, sertésekben és sertésekben, szarvasmarhákban és szarvasmarhákban stb. Ezt az analógiát egyértelműen fel kell osztani, így könnyen kezelhetővé válik, és kényelmes az ügyfelek számára. Ha a kirakat kétszintes, akkor a felső rétegben kis mennyiségű főtt ételeket helyezhetünk el, és a többkomponens az alsó szinten helyezhető el.

Aztán ott van a hús bemutató szekrény, minden élelmiszer kell kövesse a fejlett először a probléma elve, és általában megoszthatjuk az élelmiszereket forró ételek és nem forró élelmiszerek két kategóriába. Másodszor szerint a kis besorolás a forró élelmiszer oszlik grillezett, sült, halogén, sült, párolt osztály, Food Show Show nem forró hideg élelmiszer kategóriában; A kenyér kenyérre, nyugati cukrászsütésre, süteményekre, süteményekre és süteményekre van osztva. A kijelzőt a nagy kategóriának, a kis kategóriának, az Élelmiszerkijelző mutatónak megfelelően kell besorolni, a hasonló termék egy területen jelenik meg, és egyértelműen megjelölve.


Ügyeljen arra, hogy megfeleljen a legfejlettebb elsőnek az elvből, a garázs a sor elején, az új termékek belülről, és helyes és rendezett. Ugyanakkor, akkor is a jellemzői a főtt élelmiszerek és a szezonális változások, így az áruk megjelenése is történik egy bizonyos változás, normális értékesítése a jó árut, Food Show Showcase kell adni, hogy növelje a kijelző felületét, Javítani az értékesítést.


A promóciós cikkeknél meg kell növelni a kijelző hírét, az Élelmiszerkijelző megjeleníti a mennyiségi értelemben vett helyet. Különlegesség, szezonális áru megjelenítés is növelni, Food Show Showcase, mint a Qingming fesztivál sült szopós malac, Sárkányhajó Fesztivál Zongzi, őszi hold torta és így tovább, más termékek kell alapulnia a mérete értékesítési határozza meg a kijelző terület .


Tehát a hűtőszekrény fagyasztója azt sugallta, hogy néhány operatív tulajdonos a fent leírt módszereket alkalmazhatja az élelmiszerek megfelelő megjelenítéséhez a deli kirakatában, úgy vélem, ezek a módszerek segíthetnek az élelmiszer értékesítésének javításában.