Haza > Hírek > Tartalom

Élelmiszer Show Showcase Rendben

Jul 24, 2017

Először is, az élelmiszer Show Showcase-t, amikor az élelmiszerbe kerül, párhuzamosan kell elhelyezni, ha más osztályozás van, akkor függőleges megjelenítést is készíthet. Amikor az áruk megjelenítésre kerülnek, az Élelmiszer-megjelenítés megmutatja, hogy a besorolásnak és osztályozásnak világosnak kell lennie a függőleges vonalak között, az áruk és áruk kellően legyenek a csirke és a csirke között egy sorban, a sertésekben és a sertésekben, az élelmiszer Show Showcase szarvasmarha és a szarvasmarha stb. A másik az ilyen push, a Share egyértelműen, így könnyen kezelhető, hogy megkönnyítse az ügyfél vásárlás. Ha a szekrénynek két rétege van, akkor kis mennyiségű főtt ételt helyezhetünk el a felső, Food Show Showcase többkomponensű alsó részébe.

És akkor minden étkezésnek elsőnek kell lennie az első először, és általában két kategóriába sorolhatjuk az ételt forró és nem forró élelmiszerekké. Élelmiszerkijelző A kis mennyiségű forró ételek csoportja sült, sült, halogén, sült, párolt osztály; Nem meleg élelmiszerek hideg ételek; A kenyér kenyérre, a kínai és nyugati pontokra, a West Point-ra, a süteményre, a süteményre van osztva. A kijelzőt nagy osztályozás szerint kell rendezni, az Élelmiszerkijelző kiscsoportos, Élelmiszerbemutató ugyanazt a fajta egyedi termékmegjelenítést jeleníti meg egy régióban, és egyértelműen megjelölve.

Ügyeljen arra, hogy tartsa be az elsőként beérkező első elvét, helyezze a régi árut a sor elejére, az új termékeket belülről, és helyes és rendezett. Food Show Showcase Ugyanakkor a főtt ételek jellemzői és a szezonális változások alapján is meg tudjuk állapítani, hogy az áruk megjelenítésében is van némi változás, a jó áru szokásos értékesítése, a kijelző felületének növelése, az értékesítés növelése .

A promóciós termékek esetében a hírlevél megjelenítésének növelnie kell, az Élelmiszerkijelző megjeleníti a hangerőt és a helyet. Különleges, szezonális megjelenítés az áruk is meg kell növelni, mint például a Ching Ming Festival sült szopós malac, Sárkányhajó Fesztivál gombóc, hold sütemények és így tovább, Élelmiszer Show Showcase egyéb árukat kell alapulnia a mérete az értékesítési meghatározni a kijelző területet.

Javasoljuk, hogy a főtt élelmiszerboltok üzemeltetői közül néhányan a fentiekben ismertetett módon veheti fel az élelmiszer-megjelenítést az élelmiszer-kérdésben, az élelmiszer-megjelenítő kiállításon. Hiszem, hogy ezek a módszerek hatékonyan segítenek az élelmiszer-értékesítésben.

Fagylalt vásárlásakor a három elemet figyelembe kell venni: a szekrény munkakörnyezetének hőmérséklete, a szekrények. A csúcskategóriás konfigurációk (pl. Kompresszorok, motorok, Élelmiszerkijelző kondenzátorok stb.) Biztosítják, hogy a gép tartós legyen. A környezeti hőmérséklet szintén fontos tényező, ha a tároló magasabb környezeti hőmérsékleten van. A magas hőmérsékletű kijelző szekrények kiválasztása.

A bemutatót a fagylalt megjelenítéséhez használják, mint például az olasz fagylalt, az Élelmiszer Show Showcase-nak a tárolási hőmérséklete -16 ~ -18 fok között van, akkor a fagylalt ízét fenntartva kell kiválasztani a megjelenítési szekrényt .

A szekrénynek lehetővé kell tennie az ügyfél számára, hogy jól látható legyen a benne tárolt jégkrém. Ugyanakkor a fagylaltszekrény szép és új megjelenésű, Food Show Showcase-ra van szükség a tervezési követelmények bemutatásához. A szekrény mérete a bolt területtől függ, figyelembe véve a környező ételek harmóniáját.

A szekrények hosszú ideig tartó működést igényelnek, az élelmiszer-megjelenítés bemutatója az energiahatékonyság az egyik olyan tényezővé vált, amely befolyásolja a kijelző szekrényét.