Haza > Hírek > Tartalom

Food Show Showcase A termék nyelve

May 15, 2017

Mindegyik bemutatóterem megjelenítheti az Élelmiszer-Display Showcase-ban egy nyelvi, élelmiszer-bemutató szekrények reprezentatív termékeit az emberek számára, hogy közvetítse a nyelvet, nem kevesebb, mint a marketingstratégia a termék nyilvánosságáért, a bemutató a legközvetlenebb termékinformáció, amely az első Food Show Showcase eljárás. Showcase csinálni gyönyörű termékek, mindig az egyik szeme található, a vágy, hogy vásárolni az emberek csak néhány perc, vagy akár néhány másodperc is elhatározta, hiányzik ez a főműsoridő, a vásárlás fokozatosan elhalványul tudat. Élelmiszerkijelző kiállítás Válasszon egy jó éttermet az első 1 másodpercben, hogy az ügyfelek felfedezhessék a termékét, majd az Élelmiszerkijelző lehetőséget kaphat arra, hogy hagyja az ügynök és az ügyféllel egy üzletet. Food Showcase, hogy tegye a következőket: jó az élelmiszerekkel kapcsolatos információk átadása a fogyasztóknak.

1, az élelmiszer-bemutató szekrényeknek meg kell fóliázniuk az élelmiszer biztonságát

2, az élelmiszer-bemutató szekrényeknek erős perspektívának kell lenniük, az Élelmiszerkijelző a teljes élelmiszer-kínálatnak köszönhetően gyönyörű és tartós.

3, az élelmiszer-bemutató szekrények kell tennie a kiállítási területet, hogy világos, hogy az élelmiszer-megjelenítés rendben, hagyja az ügyfél választás egy pillanat alatt.

4, az élelmiszer-bemutató szekrényeknek stabil világítással, alacsony élelmiszer-megjelenítő vitrin-lázzal, villamos energia megtakarításával és az élelmiszerek expozíciójának csökkentésével kell rendelkezniük.

5, az élelmiszer-megjelenítő szekrény szórófestéknek környezetvédelemre, sima keménységre van szüksége ahhoz, hogy a display-szekrény új fokokat tartson fenn, a kiállítási tárgyak hatásának biztosítása érdekében

Ha a szekrény maga üveges anyag, az Élelmiszer Show Showcase a hosszú távú szállítás könnyedén megszakadhat, így a közlekedés bizonyos nehézségeket okozhat, és enyhén gondatlan, további problémák merülnek fel.

Viták a szállítási folyamat a fő problémák: bemutató deformáció, károkat a sarkok, törött üveg, vezetékes törés és így tovább! Ha meg szeretné akadályozni a fenti Food Show Showcase helyzetet, kerülje el a veszteséget, érdemes sok figyelmet fordítani erre a munkára.

Először is, egyes ügyfelek nagyon összpontosítanak a minőségi, Food Show Showcase részletek, nagyon óvatos kereskedelem, lógott titán, amennyire csak lehetséges, hogy az ügyfelek házhoz szállítás. Ez is a kereskedelem legközvetlenebb módja, hogy az ügyfelek a Hong Ti minősége számára felismerjenek egy utat.

A szállítás előtt a gyár ismét ellenőrzi, hogy az Élelmiszer Show Showcase értesíti az ügyfelet az ajtóra, ellenőrizze az átvételi szekrényt, a szállításban. Természetesen, ha a nem-ember okozta kár, az értékesítés utáni karbantartás is elérhető.


Másodszor, a Foshan, Guangzhou a közelben lévő ügyfelek, Food Show Showcase kérem speciális autó ajtó-ajtó. Így csak a bemutató testreszabás és a bemutatógyártó üzemek számára alkalmas, a távolság nem messze a választott helytől. Természetesen a láncolt titán a Food Show Showcase bemutatószámának, az ingyenes ajtó-ajtó telepítésének a számán alapul.


Harmadszor, a logisztika, a belföldi ügyfelek megkapják a kijelző kabinet választékát, továbbá a kár valószínűsége valamivel nagyobb, mint az előző két, hanem a leginkább használt a bemutató iparág szállítási mód.