Haza > Hírek > Tartalom

Ruhaszekrény Műszaki Tartalom

Jul 11, 2017

A ruhaállványok emelése ma már több, mint egyszerű ruhadarabok, ruházati rackek és még több embert ruházni az erkélyünk szépítésére, az új otthoni funkciók díszítésére, mivel technikai tartalma nem magas, az iparági küszöbérték nem magas, az elmúlt években , Ruházat Rack minden szárító állvány márka Mint például mushrooming ki, Ruházat Rack engedje meg a vásárlás a szárító állványok és végül eltölteni egy ideig.

1 választás belül a kiváló minőségű a ruha rack márka. Ruházat Rack Kéz, tárcsa alkatrészek, drót, ezek a három a hangsúly, a kéz a legfontosabb. Valójában, Ruházat Rack száraz rúd szinte nem rossz. A legjobb OK keze jelenlegi minősége, Dr., a szuper tartós, 堪do modell.

2 szárító állvány telepítve. Lehet, hogy meglepődik, hogy a szárítóállványok problémája valójában az idő felén van, mivel a telepítés nem szabványosított. A specifikáció telepítése meghosszabbítja a termék élettartamát. Éppen ellenkezőleg, az elhamarkodott telepítés rosszul használható, a ruházati rack a karbantartást okozza. A jelenlegi telepítési díj körülbelül 30 jüan, ha hagyom, hogy választani, inkább költeni 60 jüan, hogy a szakmai felelőssége telepíteni az embereket. A telepítés kulcsfontosságú link! Mély tapasztalatom van. Széles, a Buddha régió, Ruházat Rack erősen ajánlott otthoni Dr., a telepítés első osztályú. Ruházat Rack Bár úgy tűnik, hogy csak töltse 30 jüan.

Aztán hangsúlyozta: a szabványos telepítés nagyon fontos, kérjük, válasszon szakképzett és felelős installáló személyzetet. A kézi szárító állványok könnyű figyelmen kívül hagyni a részleteket a telepítés: szárító állványok telepítve, Ruházat Rack figyelni a fogantyú a vonal minden kijárat, újra szoros, ez segít a zökkenőmentes működését, és elkerüljék a kártya vonal. (Készség: kézzel húzza meg a huzalt, szorítsa meg, majd rázza meg), ne becsülje alá, Ruházat Rack a kézidarab 30% -át a kártya vonal okozta hiba.

3. Első megjegyzés: az első száraz rudak lefelé (ha megtalálható a száraz rúd nem esik, ne rázza tovább, Ruházat Rack megpróbálhat felakasztani a ruhákat a terhelésre), függő ruhákat, ismételten lefelé és lefelé körülbelül 20-szor futás után , Sima.

A függesztő szerepe a ruhák ragasztása. Ruházat Rack Kína korábbi népszerű bútorai. Az ősi időkben a vállfa fából készült, ruházati rack, de az idei Wenzhou akasztó anyaga régóta megváltozott. Vessünk egy pillantást a Wenzhou akasztók több kategóriájának részleteire.

Az első egy fából készült állvány, Ruhaszekrény, amelyet 18 ° C száraz nedvességtartalom mellett állítanak elő és a gyártás befejezése után szárítják. Ruházat Rack A fa használata, hogy a ruhákhoz közel álljon az általános költségek meleg és elegáns érzésének természetes értelme, és az anyag maga nem szennyezett. De könnyebb a víz könnyen megtörni az akasztók könnyen nedves penészes.

A második műanyag vállfa, a Ruházat Rack, amely ma a legújabb és legnépszerűbb anyag. A műanyagból készült akasztórúd minősége könnyen hordozható, és a feldolgozás nem könnyű kimondani, hogy a költségek nem magasak, különböző színeket tudnak felépíteni a vállfa, a ruházati rack, de a termelési és újrahasznosítási folyamat során könnyen előállítható a szennyezés Az anyag környezete A függő ruhák súlya korlátozott, a deformáció határain kívül, vagy akár törött. A harmadik a ruhadarab, divatos aranyos is védi a váll nem deformálódott, Ruházat Rack használata egy szűk réteg ruhát nem használható egy kicsit nagy, és állványok nem lehet piszkos tisztítás után. És a karbantartás oly sok fajta akasztók a Wenzhou állványok tenni az egyik legjobb lehet megvásárolni ígérheti, hogy az értékesítés után a szárító állványok annak érdekében, hogy a kiváló minőségű termékek és javítsa a jótállási és karbantartási rendszer; A második, hogy meghosszabbítsa a szárító állvány Az élet használata a rendszeres karbantartás érdekében, Ruházat Rack annak biztosítására, hogy a felvonó nagyon sima, súrlódás jelentősen csökken, a szíjtárcsa között a kopás jelentősen csökkent, Nagymértékben meghosszabbíthatja a szárítási élet rack, Az olaj négy felhasználása a legjobb kenőanyag, varrógépolaj, ne használjon ételolajat vagy szilárd vajat.