Haza > Hírek > Tartalom

Ruházat Rack Show

Aug 01, 2017

A horgok úgy vélik, hogy szükségtelen mondani, mindannyian tudjuk, hogy mi a használata. Szinte minden háztartásban van egy függeszték, Ruházat Rack a vállfa lehet mondani, hogy minden család nem, és nem része. De ma a vállfa gyártók azt mondják, nem használják száraz ruhaszárító, de a bevásárlóközpont használt viselni ruhadarab.

A bevásárlóközpontban szinte minden ruhadarabot akasztóval mutatnak. A vállfán mutatni a ruhák bizonyos háromdimenziós, és nem veszi túl sok helyen. És a ruhák nem fognak összecsukni, így a felhasználók vizuálisan érezhetik a ruhák, a design, a textúra színeit és így tovább. Ruházat Rack Hanger gyártó hangszóró szigorúan szólva, függetlenül attól, otthoni vagy bevásárlóközpontok, de a bevásárlóközpont a minőség a függesztő kell lennie, Ruházat Rack vagy rossz fogas fogja érinteni az embereket, jól néz ki a alapvető értékelés a ruhák.

Műanyag vállfa gyártók gyártanak mindenféle kiváló minőségű, középkategóriás műanyag állványok, Wenzhou állványok, nadrágok és kijelző kellékek, és így tovább. Van egy első osztályú design és számos modell, Ruházat Rack ruhák, alkalmi viselet, női ruházat, bőráruk, Ruházat Rack gyermekruházat, stb, mindegyiknek egy megfelelő termékek alkalmasak az Ön számára.

Először is, először is, hogy elkerüljék a padlóállványokat, hogy viseljék a nehezebb ruhát. Ha a függesztő viseli a nehezebb ruhát, valószínűleg deformálódik vagy megtörik. Hanger maga nem nagy kapacitású, ruházati rack csak viselni a súlyát az általános ruházat, ha túl nehéz, Ruházat Rack, akkor nem tudja támogatni, Ruházat Rack könnyű vezethet kárt a fogas, akkor már nem használja tovább . És ha ez megrongálódott, amikor a ruhák fel vannak függesztve, a ruházati rack könnyű megkarcolni ruhát, ruhát károsítani, így a következmények súlyosabbak.

Másodszor, próbálja meg elkerülni a koporsó kopását. Ruházat Rack A vállfa bőrének általában puha, könnyű viseletet viselni, és ha kopott, akkor hatással van a fényes és gyönyörű Ruházati Rack fogására, de könnyen rozsdásodik is. És ha kopott vagy rozsdás, ha továbbra is használják a ruhákat szárazra, könnyű a rozsdás ruhát viselni, hogy károsítsa a ruhákat.

Harmadszor, próbálja meg elkerülni a kapcsolatot a függesztéssel és a nedvességgel. Mivel a vállfa maga is találkozott a vízzel nagyon sérülékeny a korrózió és a lágyulás, könnyen elhagyható baktériumok, Ruházat Rack így az egészségére, hogy megpróbálja elkerülni a függesztő és a nedvesség érintkezés. Általában használjuk a függesztőt száraz ruhák, Ruházat Rack, hanem megpróbálja kiszáradni a vizet, ráadásul könnyen vesztegeti magát a vállfa, Ruházat Rack, ha túl sok vizet, ruhákat túl nehéz, de könnyen vezethet deformáció és törött akasztó.

A közelmúltban az egyik legnépszerűbb barátja a forgó fogas használata, mint a. A kereskedő értékesítési munkatársai szerint ez a tárolási módszer a lógó módszer a lógni ruhák, lógó ruhák háromszor a hagyományos ruhásszekrény, az egész szekrény ruhát lehet forgatni 360 fok, Ruházat Rack hozzáférés rendkívül kényelmes, és lógó ruhák többet a sima gördülékeny, Ruházat Rack fehérnemű állványok, nyakkendő repülőgépek, tevékenységek, Ruházat Rack, mint húzza a kosár és egyéb finom alkatrészek, Ruházat Rack, hanem jobb rendezni a ruhákat, hogy megoldja a hagyományos ruhás ruházat nehéz, lógó ruhát nehéz megtalálni ruházat és egyéb kérdések. Ruhaszekrény A mini-közepes, nagy méretű és más specifikációk szerint, megfelel a különböző helyszíneknek. Akár új szekrény, akár a régi szekrény átalakítása rendkívül egyszerűen telepíthető.