Haza > Hírek > Tartalom

Ruházat Rack Process Of Galvanizálás

May 15, 2017

Sok ember nagyon szereti a Ruhaszekrény galvanizáló akasztók használatát, majd bemutatjuk az óvintézkedéseket, amikor az akasztós rétegezés:

Először is, a Ruházat Rack galvanizálás folyamatában a víz minősége nagyon fontos, a legjobb, ha tiszta víztartókat készítenek, a minőség a legjobb. Másodszor, mielőtt a kabát akasztás, el kell távolítani a kabát akasztó szennyeződés, ha rosszul kezelik, a kabát akasztó galvanizálás után, a Ruházat Rack felület nem sima, finom részecskék, így befolyásolja az esztétika. Harmadszor, a Wenzhou-vászonburkolati fény folyamata Általában nem alkalmazható koncentrált salétromsav, hatással lesz a bevonat kötési fokára, hanem minimálisra csökkenti a levegőben való tartózkodást abban az időben, hogy a vászonfelületet hosszú ideig levegővel lehessen felmelegíteni Ez az oxidációra hajlamos.

A hazai számos raktár szárító márkák, Ruházat Rack hogyan kell kiválasztani a megfelelő a márka csatlakozni? Nagyon fontos a kereskedők számára. A szárító állványok három pont alatt kerülnek bemutatásra:

Egy, szárító állványok gyártók, hogy készítsen Ruházat Rack a kapacitás, hogyan? Nézze meg, hogy a minőségi rendszer szabványok tanúsításának márkája, annak megvizsgálása érdekében, hogy valóban a minőségi rendszerminősítéseken alapulnak-e a termeléssel kapcsolatban, hogy megtalálják a lehetőségeket, hogy kommunikáljanak a cég Ruházati Rack-megértésével, megértsék a vállalat irányítási szintjét. Látogasson el a gyártási műhelybe, lásd a gyártósorok méretarányát, jobb, mint a többi ruhafogas márka? Nézze meg, hogy a bolt termék rendben van-e rendezve? Hogyan van a raktár menedzsment szintje? Ezek a tényezők mindazok, amiket tudni szeretnél, mielőtt csatlakoznának a ruhafogas márkához.

Másodszor, hogyan lehet megérteni a ruhafogas márka működési kapacitását? A márka működésének hangos mechanizmussal kell rendelkeznie, függetlenül attól, hogy a szóvivő, függetlenül attól, hogy a CCTV reklámokkal rendelkezik-e, nyilvános anyagokat tárolnak-e, a nemzeti ünnepeken (pl. Újév, Tavaszi Fesztivál, 51, 11). Egységes országos tervezési promóciós tevékenységek? Ezek tükrözik a márka működés tökéletes és érett.

Harmadszor, a márka-szárító Racks Certificate Awards hitelességének azonosítása. Az általános Ruházat Hanger márka hivatalos honlapján számos bizonyítvánnyal jutalmazzák, mint például: "Kína márka", "legnépszerűbb márka", "Minőségbiztosítási tanúsítvány" és így tovább. De ezeknek a bizonyítvány-kiállításoknak a hitelessége, a franchise-tulajdonos számára, hogy világosan megértsék, ez összefügg az üzleti integritás problémájával. Is kereshet a Baidu "állványok Top Ten márkák", nézd meg a rack márkák rangsorolva, azt is megértik, hogy ezek a rack márkák, a franchise-k is játszanak referenciaértéket.

Ha fel akarja áztatni a ruhaszárítót, nagyon egyszerű, sőt, általában, amíg a buborék 84 vizes oldatban, több mint fél óra alatt, ez alapvetően mindenki könnyen megteheti, vagy használhatja a 84-et próbálni, de a A koncentráció nagyobb lesz. Ezen kívül, ha a függesztő minden fém, lehet felvenni a tűz, hogy sütni vagy gőzölgő a pot is játszani szerepet a fertőtlenítés, vagy lehet közvetlenül elhelyezni a nap, hosszú ideig is jó fertőtlenítő hatás .