Haza > Hírek > Tartalom

Ruházati Rack Ipari Fejlesztés

Aug 09, 2017

1. A Hanger 10 ugyanazon specifikációi egy csoport számára, mindkét végén egy vastag gumigyűrű van rögzítve, Ruházat Rack tárolása lehet. Ha nincs túl sok hely, a Ruházat Rack segítségével rögzített kötegeket használhatsz a nagy ruhák felhúzásához, időt kell használnod ahhoz, hogy felemelj egy függesztőt.

2. Az erkély sarkában körmöködhetsz, felakaszthatsz egy függesztőt, Ruhaszekrényt, majd felcsatolhatod a többi akasztót az első fogasra. És így tovább, lefagyhat több réteget, hogy több racket kapjon.

3. Keressen egy nagy négyzet alakú kartondobozot, átlós helyzetben ragasztva egy darab papírra, a dobozt két háromszögbe. Keressen két darab kartonlapot három prismatikus alakra, Ruházat Rackbe, vagy találjon két ásványvíz palackot, a háromszög közepére ragasztva. Ezután helyezze a függesztőt három prizmára vagy egy ásványvíz palackra. Ez a raktár állványok tiszták, és akkor kell használni, ha jó.

A szárító állványok egyike a legkedveltebb termékeknek Kínában, a Ruhadarabot, amelyet az ókorban használták. 1995 óta a tajvani kínai anyaország kézzel húzott rozsdamentes acélcsőállványokat kezdett bevezetni, amelyek a modern modern szárítóállvány-ipar fejlődésének kezdetét jelentik.

Jelenleg a szárító állványok váltak háztartási termék, ruházati rack osztva kézzel hajlított, elektromos, kültéri (úszó), négy típusú padló-típusú. Az elmúlt években a szárító állványok termékek földcsuszamláson átesettek, a szárító állványok már nem csupán díszek, ruházati rackek, hanem funkcionális termékek is. Jelenleg a "funkció" a szárító állványok által általánosan elismert fogyasztók, alakult "erkély háztartási gépek ipar."

Az elektromos szárító állványok az ember fogyasztásának fogalmát a márka, a kiváló minőségű, egyszerű fejlesztési lehetőségek, a termék vezeték nélküli távvezérlő, a ruházati rack integrált világítás, a gyors száradás, az intelligens szárítás, a könnyű sterilizálás, a Bluetooth zene, a légtisztítás és más funkciók az egyik, hogy megfeleljen a fogyasztók személyre szabott igényeinek, lesz a jövőbeli fejlődési trend

A padlórekeszek egy kis területet fednek le, könnyű mozgatni és összecsukni, az ár nem magas, a ruházati rack és általában más típusú szárítóállványok elhelyezése.

A szárítóállványok gyártása és használata koncentrálódik Ázsia, Ruházat Rack, ahol sok afrikai ország nem engedheti meg magának a szárítóállványokat, míg a legtöbb fejlett európai országban szárítógépeket használnak. Az egész ázsiai régiónak szóló útmutatónak köszönhetően Kína hatalmas piaccal rendelkezik a ruhaszár fejlesztésében.

A kínai ingatlanpiac gyors fejlődése mellett a lakberendezési ékszerek folyamatosan bővülnek. A szárító rack tipikus képviselő. Kína kereskedelmi lakások értékesítése több mint 10 millió készlet minden évben, továbbá a használt ház tranzakciók is közel tízezer készletek, Ruházat Rack szárító állványok a jövő minden család kell konfigurálni.

Évnyi fejlődés után Kína szárító állványok iparág alakult ki egy bizonyos skála, a fejlődés gyorsabb. Az iparág bizonyos kapacitása a gyártók több mint 150, Ruházat Rack termelés gyűlt össze főként Guangdong, Jiang-hu-Zhejiang, Shandong, Henan és számos régióban.

Kína rack eladási értéke 8 milliárd jüan, amely a hazai piacon skála mintegy 5 milliárd jüan. Kína Racks Association statisztikák azt mutatják, hogy a jelenlegi előfordulása Kína szárító állványok mintegy 40%, Ruházat Rack a jövőbeli fejlődés egy hatalmas tér, várhatóan 2020-ra, a méret a hazai piac eléri a 30 milliárd jüan.

Jelenleg a kínai szárító állványok termelési vállalkozások három osztrák. Az első színpad jó feleség, nem számít a márka, a technológia, a csatorna forgalmazók nevezik piacvezető; a második lendület a levegőztetést, a reményt, a kilenc pásztort, a keleti, a szerelmi finomságot, a ruházati rackot és így tovább ezeket a vállalkozásokat jelenti, az első ECHELON vállalkozások leszek fejlesztési célként; a harmadik piacot a piac nagyszámú kis-és középvállalkozások, Ruházat Rack ilyen vállalkozások a versenyképesség, a szóbeszéd, a technológia, a skála és egyéb szempontok a vállalkozás és az első két lendületet a nagy különbség.