Haza > Hírek > Tartalom

Ruhaszekrény elérheti

Jun 05, 2017

Ruhaszekrény A modern otthoni életben az elektromos szárító állványok nem kevesebbek, mint az élet szükségletei, elképzelhető, hogy a ruhák mosása, a ruhák lógása az elektromos szárító állványok után, majd a szárító állványok felemeléséhez, úgy tűnik, hogy nincsenek Hogy a ruhákat, hogy tegye a szárító állványok.Ruházat állvány Emelő állványok szerint az átviteli mód lehet osztani kézi és elektromos kétféle, hogyan lehet megítélni a minőségi szárító akasztó?

Az elektromos szárító állványok minősége elsősorban a kézi hajtású eszközre vonatkozik, olyan, mint az autó motorja, az emberi test szíve. A kézzel mozgatott eszköz a szárítóállvány magja, a szárító állványok funkciójához közvetlenül kapcsolódó minőség és a termék élettartama.

Először kézzel mozgatott eszköz:

1, szabadalmaztatott gördülékenységű szerkezet a kézzel mozgatott eszköz, a maximális terhelhetőség, mint a hagyományos kézzel hajtott közvetlenül növeli 1 alkalommal alkalommal, Ruházat Rack munkaerő-megtakarítás 50%.

2, egy új típusú kártyás kártya eszköz, Ruházat Rack Ratchet Pawl szabadalmaztatott technológia, kézzel hajtott életet közvetlenül kétszer, hatékonyan megakadályozza az acélhuzal munka hopping, kártya halott.

II. Szárító rúd:

Alkalmazása alumínium-magnézium ötvözet anyag, szép megjelenésű, teherbírás, egyenletes terhelés legfeljebb 180 kg, tartósabb.

III. TESZT:

Az iparág első elindítása az elégedetlenség, a feltétel nélküli visszatérítési elkötelezettség alkalmazása mellett az ipar márkájú állványok is.

Négy, eladás után:

Javítsa ki a kompenzáció 20 jüan, az ereje mer megígérni.

Ügyeljen arra, hogy vásároljon nyolc lépést emelőállványok beszerzésére, hogy megvásárolja a bevezetést

Vásárlás ruhák állványok általában elsősorban nézd meg a hét helyen: szárító rúd vastagsága, szárító rúd anyag, szárító rúd felületét, drótkötél, tárcsa, kéz, bővítő csavar.

Nézd meg a szárítórúd vastagságát: a vevő és emelő állványok nem vastagabbak, annál jobb, de mérsékelt. Túl vastag oszlop, túlságosan nehéz, nem emelhetõ. Pole to

Mérsékelt vastagság, 1,0 - 1,2 mm vastagságú.

Nézd meg a szárító rúd anyaga: Jelenleg vannak rozsdamentes acél, alumínium-magnézium ötvözet, szilícium magnézium titánötvözet, a fogyasztók megkülönböztetni az anyagot, az egyik az, hogy figyeljen az üzleti leírás

Tájékoztatás, a választott jó kereskedők, a második a közvetlen ereje a két végén a kar, alumíniumötvözet gyakran hajlítani, nem lehet visszaállítani, titánötvözet nem.

Nézd meg a rúd felületét: a szárítórúd felületkezelése elsősorban polírozó kezelést, galvanizáló kezelést, permetkezelést és elektroforéziskezelést tartalmaz. Ruházat állvány Az elektroforetikus feldolgozó technológia a legösszetettebb,

A rúd felülete nagyon világos, és a minőség a legjobb. A polírozás feldolgozása a legegyszerűbb, alacsony árú termékekhez tartozik, ez a rúd felülete nagyon fényesnek tűnik, közel az alumíniumötvözet elsődleges színeihez

, De nincs felületi oxidációs kezelés, hosszú ideig, a rúd felületét megfeketedik.

Nézd meg a drótkötél: Tekintse meg a súly, Ruházat Rack két látni rugalmasságot. Minél vastagabb a drótkötél, annál puhább, az azonosítási módszer a drótkötél behajtása, elengedése és megnézése,

.

Lásd a szíjtárcsát: A szíjtárcsa közös fémből, sőt vasból, rézből, a tiszta réz kompozit csigás termékek jobb minőségének felhasználásával.

Nézd meg a kézzel mozgatott készüléket: A kézszárító a legfontosabb összetevők, nagyon fontos, a vásárlásnak közvetlenül forgatnia kell a kézzel hajtott, nézd meg, hogy a sima, Ruházat Rack a hang nem lesz túl

Nagy.

Lásd a bővítő csavarokat: a bővítők csavarjait gyakran figyelmen kívül hagyja a fogyasztók, ez ténylegesen meghatározza, hogy a termék jól van-e felszerelve, a telepítés szilárd.