Haza > Hírek > Tartalom

Ruha Rack előny

Jul 24, 2017

Modern életmód, így szárító állványok több és több népszerű, ruhák Rack, bár a típusú szárító állványok nagyon sok, de a márka hatékonyságát. Internet Ruhaszárítók lehet látott mindenhol 10 márka, ruhák Rack, de a fogas márka, ez nehéz összehasonlítani, miután az összes, állványok, mint márka fogas fejlődésének további előnyöket.

(1) a ruhák rack ipari lehet építeni a saját üzletek, ruhák Rack, de a fogas ipar legalább tíz évig lesz szinte nem alátét készlet. Egy szárító állványok alapvetően több száz dollárt, 1000 jüan, kétezer dollárt normálisak, de a fogas ez? A fogas néhány cent, drága néhány dollárt, ruhák Rack, amelyről-a ' könnyű-hoz lát a különbség a két nyereség. Ha építeni egy alátét készlet, havi nyereség nem lehet elég üzlet kiadó, ruhák Rack segédprogramok.

2. az oka a fogyasztás fogalmát. Szárító állványok is használható egy fajta bútorok, a fogyasztó vásárlási szempontból, mindaddig, amíg a kedvenc vagy erős, ruhák Rack magas árak nem számít, és modern high-end dekoráció, biztosan használni márka kiváló minőségű állványok. De a fogas, a legtöbb ember nem az egy kis fogas, hulladék, energia, bizonyos fogyasztók úgy gondolja, hogy állványok is használható a sorban, ruhák Rack ott nem szükség-hoz vesz túl jó, nem kell vásárolni márka fogas, ez a koncepció elfoglalt több mint 70 %-a fogyasztói Mar ket.

3. a vevőszolgálat szempontjából Rack ruházati márka állványok, ha van egy probléma, tudod kijavít, alapvetően karbantartási költségeit. A márka azonban nem azonos a fogas, ha a fogas problémák, ez nem a javítás, és tulajdonképpen egy közvetlen cseréjét. Nem nehéz, hogy innen, ruhák Rack szárító állványok és fogasok különböző, tehát hogy egyes utángyártott különbségei.

Fogas hazánkban birtokol egy vágyódik történelem, vezethető vissza, a Zhou-dinasztia, Rack ruházat, de majd a fogas egyfajta bútor, ruha Rack, térfogat és súly modern akasztók többször vagy még többször. Ez jelenti azt, hogy az ősi fogas, és a modern fogas különböző, ruhák Rack az ősi fogas több történelmi. Általában a fogas, a kulturális és kulturális légkört.

Kína fogas találmány is tükrözi, hogy a fejlődés az élet, ruházati állvány elhelyezése ruhák nagy jelentőséget tulajdonít egy lóg a polcok, hogy ruhát. Kína fogas fejlődés ment keresztül néhány nagyon fontos történelmi színpadon, ruhák Rack a Zhou-dinasztia polcok, tavasszal és ősszel a fa, a Song-dinasztia fából készült móló állványok, Ming-dinasztia faragott vállfák Qing-dinasztia felé a polcokon , tapasztalt egy hosszú fejlődés, továbbra is előrelépni.