Haza > Hírek > Tartalom

Rakodószerkezetek

Jun 19, 2017

Most nem számít, milyen szupermarketek a szupermarket áruk káprázatos, ez a környezet megváltoztatta az emberek kiadási szokásait, karosszériát, amíg a szupermarketek a szupermarketbe, amikor az alapvető ki a csomag kicsi, és a műanyag zacskók nem csak a fáradt És húzza a kezét, így egyre többen fogják használni a szabadidős bevásárlókosárat.

A szabadidős bevásárlókocsi szerkezeti felépítéséből a kocsikat a nagy autó + kocsi egy kis táskával + nyakkendővel + kis kerékkel.

A kocsi táska vízálló 600D Oxford ruhával készült, amely PVC bevonatot tartalmaz, nem csak vízálló, hanem többször tisztítható. Bevásárló test egy kis zacskóval, A kocsik könnyen felhelyezhetők kis dolgok vagy szétszórt érmék!

A rúd kialakítása, kényelmesebb a kosárhoz, vagy a dolgok említése. A kisméretű kerekek nem csak könnyűek, ne érjenek a talajhoz, de ami még fontosabb, jelentősen csökkenti a terheket, szabadon tolható a földön.

A karszkocsi felhasználóbarát kialakításának köszönhetően a Carts sok ember javát hozta. Ezenkívül nagyon egyszerű telepíteni, négy lépést lehet tenni.

1: hajtsa az egyszerű csomagolást

2: Nyújtsa ki a hajtogató kereteket és a bevásárlótáskákat

3: a bevásárló kerék tengelye műanyag védőcsattal van elhelyezve, hogy a kerék mindkét oldalát a kerék tengelyére kényszerítették, a kerék könnyen csúsztatható!

4. ábra: az Oxford ruha vagy PE kockás táska konfigurációja a kereten, táska tépőzáras táska, ésszerű, a kézi keretben rögzítve a sorban!

Számos fogyasztó vásárol otthoni vásárlóknak a vevők számára, hogy sok vásárlási időt megtakaríthassanak, csökkentsék a bevásárlási terhet, de elkerüljék az izomtörés okozta hosszabb testsúlyt is.

A nagyon modern divatirányításhoz használt bevásárlókosarak összecsukása nagyon kényelmes a vásárláskor, de sok fogyasztó miatt ez a termék neve folding bevásárlókocsinak nevezhető, amelynek szerepe a bevásárlásra korlátozódik, de Tény, hogy a bevásárlókocsi szerepe nagyon sok.

Szabadidő bevásárlókocsi nem csak szabad séta a szupermarketben, hogy részt vegyenek szabadtéri szabadidős tevékenységek, mi is nagyon jó választás. Mint a halászat. A kocsik A kocsi kis kocsiját gondolja, nem kell aggódnia a pozíciójától, mert a hajtogatási funkciót nagy tárolási fölényként játszották le. A szabadidős horgászat, vele együtt, van egy halzsák, halászati széklet. A kar konzol kis kocsiként is használható.

A külföldi országokban a bevásárlókosár bevásárlására szolgáló kocsik mindegyike egyre divatosabbá válik, és a hazai kis bevásárlókosárban mindenki tiszteletben tartja. Mivel az elegáns és gyönyörű bevásárlókocsi nem a kezed vállak felszabadulása, hanem a karosszériák is, hanem a divat élvonalába állsz, az emberek aggódnak a központban. A bevásárlókocsi felmászása lehetővé teszi, hogy a kemény munkával megszabaduljon a lépcsőtől.