Haza > Hírek > Tartalom

Akril megjelenítés Milyen előnyökkel jár

May 10, 2017

Az akril kijelzőkben egyre több ember kedvelt, akril megjelenítésű, és most az akril kijelző állvány funkció több, különböző terméktípusok különbözőek: kozmetikai kiállítás, ékszerkiállítás, üvegkiállítás, elektronikus kiállítás, dohány és alkoholkiállítás stb. Akkor mi az előnye az Akril Showcase-nak?
1, az akril megjelenítő keret fő anyaga akril, a tervezésbe beépíthetjük a kiállítás kultúrájába, így a folyamat használata nem csak jó megjelenítési hatással bír, az akril kijelző könnyen tisztítható, és javítja az általános A vállalkozás képe, a A nyilvánosság szerepétől.
2, az akril megjelenés esztétikája, az akril megjelenítés miatt, és jó termék lehet a minőség javítása érdekében. Az akril megjelenítés ésszerű felhasználása nem csak a termék jellemzőinek megjelenítésére, hanem a termék kiváló minőségére is utal, így az ügyfelek nem szeretik a vizuális hatásokat, ezáltal javítva a termék minőségét és elősegítve a termék értékesítését.
3, bár az akril üveges átlátszóságú, de súlya csak a fele a szokásos üveg, a kezelés vagy a mozgás nagyon kényelmes.
4, a szakmai kialakítása az akril kijelző konzisztens a vállalati kultúra konnotációval, hatékonyabb megjelenítése a termék márka image. Akril megjelenítés Mivel a kiállítás a terméktervezésen alapul, jobban ki tudja emelni a termék jellemzőit és jellemzőit. Ezenkívül megjelenítheti a minősített termékeket, hogy a vásárlók könnyedén vásárolhassák a folyamatot.
Az akril (plexi) termékek, mint új hirdetési képhordozó, a nagyfokú átláthatóság és a plaszticitás miatt, amelyek egyedülálló vizuális érzékszervi hatást fejtenek ki, széles körben használják a terminál promóciókat, ajándékokat, ajándékokat és így tovább. Shenzhen nap zene kijelző kellékek Co., Ltd. saját formázó berendezés és a tervezés és a feldolgozás tapasztalat, a termelés üvegtermékek használt a termék kijelző, reklám kijelző,
A gyártási folyamat akril megjelenítése:
Paste módszer:
Először is, az akril kijelző állvány egy bizonyos alakra vágott, beillesztve a gépre. Függetlenül attól, hogy a vágás vagy paszta magasabb műszaki követelményeket támaszt. Ez az első.
Forró sajtolás:
A második igény az első tervezés szerint a design forró bélyegző szerszám, többcélú fa, olaj és műanyag fröccsöntés, majd leadott ólom, gipsz anyag yin és yang penész. Miután az akril lemez felmelegedett, az öntőformában préselésre kerül. A termék mennyisége attól függ, hogy a penész mennyire jó vagy rossz, jó formában van a késztermék teljessége, sima görbék, a relief hatásának háromdimenziós értelme.
Forró párolás:
A harmadik fajta akril kijelző fűthető, közvetlenül kézzel gyorsan fészkelő, dagasztó formázás. Ez a módszer megköveteli a láb élményét, a régi mester cselekvését. A kézzel készített formázógépből viszonylag egyszerű és durva termék, és még inkább a polcok gyártására szolgáló dísztárgyak megjelenítése.
Mozaik módszer:
Az utóbbi a tervezésen alapul, a lézeres vágógép használata különböző színű lesz a lemez akril megjelenítő keretének a kívánt geometriába vágva, a padló mozaikvarrásánál. Ez a módszer könnyen szállítható, az ügyfelek önszerelhetnek.