Haza > Hírek > Tartalom

Akril megjelenítés A vizuális hatások nagyon vonzóak

May 10, 2017

Az akril kijelző állvány személyre szabott egyedi, gazdag színekkel, kristály áttetsző, finom és hibátlan anyagokkal nagyon jó vizuális hatással bír. Ez a vizuális hatás nagyon vonzó, a promóciós megjelenítést simán, átlátszóbbá és színesebbé teheti, jó akril megjelenítéssel, de jó márkájú kép is.
Kijelző állvány egyedi megjelenésű és márka logó is egy jó reklám cég márka kultúra, bővíteni láthatóságát. Lehet, hogy az emberek nagyon jó, hogy megkülönböztessék a saját márka, Akril Display ez nagyon fontos a marketing. Csak egy világos márkafelismerés, az Akrilkiállítás, hogy nagyobb felhasználói hűséget és tapadást érjen el.
Milyen kategóriák vannak az akril kijelzőn?
1, akril kozmetikai állványok, kozmetikai üzletek, bevásárlóközpontok kozmetikai célokra;
2, akril ékszer kijelző állvány, Akril Display ékszerüzlet, arany bolt ékszer kijelző és kijelző;
3, akril karóra állvány, karórák, bevásárlóközpontok órák megjelenítéséhez és megjelenítéséhez;
4, akril mobiltelefon kijelző állvány, mobiltelefon-tároló mobiltelefon kijelző és kijelző;
5, akril alkohol és dohánytermékek állnak a cigarettaitalok megjelenítéséhez és értékesítéséhez.
A fenti kijelzőállvány csak néhány fajta akril kijelző állvány, persze, hogy az akril megjelenítő rack sokkal több, mint hány terméktípusok száma a megfelelő akril kijelző keret annak érdekében, hogy további vásárlás A minőségi kijelző termékek, Először is, megérinti az akril kijelző az érzést, akkor ezt az értelemben meghatározza a minőségi kezdeti helyzetet. Jó akril kijelző állvány körkörös kerek és sima, jó érzés, és nem lesz a jelenség ujjlenyomat karcolások.
Másodszor, a vásárlás az, hogy figyelmet kell fordítani az akril kijelző az áttetsző, mert sok apró gyára, annak érdekében, hogy maximalizálja a nyereség a kiválasztásban hasznosítja újrahasznosított anyagok, ez újrahasznosított anyag lesz a penészes, sárga jelenség A megjelenés könnyű látható, és a textúra is nagyon törékeny, jó akril nagyon erős fényátvitel, a nyersanyagok használata is környezetbarát, nem szennyező minőségű nyersanyagok. A termék szempontjából elsősorban a megjelenés megkülönböztetni.
Végül figyelembe kell venni az akril kijelző stabilitását és súlyát, jó akril kijelző állványt kell elhelyezni a tetszőleges elemek szabványos tartományában, nem jelenik meg torzulásjelző torzítással kapcsolatos probléma, míg a kijelző a fedélzet egységességével és vastagságával áll Konzisztens, részt vehet a szabványos akril kijelző polc vastagságát összehasonlítás. És a jó akril kijelző polc is nagyon egységes, az egész nagyon jó!