Haza > Hírek > Tartalom

Akril megjelenítési gyártási folyamat

Jun 05, 2017

Az akril szinte mindig megjelenik az élet minden területén, és szinte bármilyen terméket termel az életben. Az akril kijelző keret gyártási folyamatában, az akril kijelző az anyag lehet szitanyomtatás, lézer gravírozás, láng fényezés, lemez nyomtatás, hő hajlító buborék, és így tovább, ezek a jellemzők a hagyományos hagyományos ipari fröccsöntés nagyon nehéz elérni. Mivel a lemez szívóssága és a savállóság mértéke a tartóssági lemezhez képest és a piacon új kisállat laminált, az Akrill kijelző ellentétben nagyon könnyű megtörni és feltörni, mint például ütés és hideg hajlító hatás. Éppen ezért ismerni kell az attribútum jellemzőit annak érdekében, hogy könnyebben használhassuk. Különböző termékek akril kijelzője kiváló megjelenítési értéket eredményezett, amely egyre több vállalkozás különböző alkalmazási területeken. Az élet mindenütt megtalálható az akril kijelző keretben, de alkalmazási területe magában foglalja a kozmetikai megjelenítést, az ékszerkijelzőt, az akril kijelzőt a digitális termékmegjelenítés, a kézibeszélő kijelzője, az előkelő borosztály kijelző, a high-end karóra kijelző és így tovább . Tehát akril kijelző állvány kiválasztása, milyen elveket kell emlékezni?


A legfontosabb dolog az anyagválasztás, csak a megfelelő választás, hogy fontolja meg a következő választást. A jelen piacon a displayanyagok gyártása elsősorban akril lemez, környezetbarát fa, különleges tűzjelző, kristálytábla és így tovább. És hasonlítsa össze őket, akril megjelenítés megtalálja ezeket az anyagokat széles körben használják akril tábla, környezetbarát fa.


2. A vállalati kultúra vizuális rendszerének integrálása. A választás és a vállalati kultúra A Vision rendszer egységesíti a színt, az akril megjelenítő keret hatékonyságát eredményezi a vállalati kultúra formája egyesítésével, és integrálja a vállalati Vision rendszert.


3. A kijelző keretének felépítése, az ügyfelek igényeinek megfelelően, hogy alakzatokat tervezzenek a kiválasztáshoz. Az akril kijelző hatékonyan meg tudja menteni a lemezt, hogy elkerülje az íztelen hulladékot, függetlenül attól, hogy a környezet vagy a vendégek felelősségteljes vállalati magatartást tanúsítanak.

Annak érdekében, hogy minőségi megjelenítési termékeket vásárolhasson, először is megérintheti az akril kijelző keretét, így az előzetes helyzet minőségének meghatározásához használhatja ezt az értelemben. Jó akril kijelző keret felülete sima kerek, jó érzés, és nem lesz ujjlenyomat kaparás jelenség.

Másodszor, a vásárlás során figyelni kell az akril kijelzőkeret átláthatóságára, mivel számos, a nyersanyag-szelekció nyereségének maximalizálása érdekében használt kis gyárak újrahasznosított anyagokat használnak, a lemezből készült ilyen típusú újrafeldolgozó anyag formázódik , Sárgás jelenség a megjelenés nagyon könnyű látni, és a textúra nagyon éles, a jó akril nagyon erős fényáteresztés, Akril Megjeleníti a nyersanyagok használata is környezetbarát szennyeződésmentes alapanyagok. A termék elsősorban a megjelenés és a megkülönböztetés.

Végül, akril kijelző polc stabilitását és kapacitását figyelembe kell venni, a jó akril kijelző lesz a szabványos tartományban tetszőleges elhelyezését az elemek nem fog megjelenni torz torzítás probléma, ugyanakkor a kijelző keret használt lemez egyenletessége és vastagsága következetes, lehet Vegyenek részt a standard akril kijelzőkeret vastagságának összehasonlításában. És a jó akril kijelző keret színe is nagyon egységes, a integritását nagyon jó!