Haza > Hírek > Tartalom

Az akril kijelző jó minőségű

Jul 01, 2017

Acrylic Display Kézi vagy félmechanikai őrlés a fő övre vagy csiszolópapírra, csiszolószalag vagy csiszolópapír csiszolás viszonylag puha, jó pasztátípus miatt Akril Display csiszoló érintkezési felület nagyobb, kevesebb hő, jó hő, nem csak Magas termelési hatékonyság, a köszörülés minősége jó, és alkalmas a komplexképző felület csiszolására. Durva köszörülés, amikor a nagy szemcseméretű csiszolóanyag, az Akril Display finom csiszolás, amikor a kis részecskék méretét a csiszoló. Akrillikus kijelző Megjegyezzük, hogy a csiszolás során hűtést kell végezni, általában vízzel, mint hűtőfolyadékkal.

Ha az akril kijelzőkeretet manuálisan polírozzák, a polírozott felületre kb. 5-10 N nyomást kell elhelyezni egy finom gyapjú vagy mártott pamut golyóval polírozott viaszral, és egyenletesen lineárisan a folyamat hosszában egy 100-120 r / perc sebességgel, akril megjelenítés Általában 1 ~ 2 mm / másodperc előre. Vigyázzon, nehogy túlságosan koncentráljon a polírozás egy részére, hogy elkerülje a helyi súrlódás túlhevülésének és a feldolgozás csökkenésének kialakulását. Ne feledje, hogy a polírozott viasz polírozó felülete nem lehet túl száraz, ügyeljen az etetés kenésére.

Polírozó viasz az akril polírozáshoz, Akril A polírozási folyamat az egyik legfontosabb folyamatanyag. A polírozott viasz előnye a magas polírozási sebesség, a magas finomság és a hosszú élettartam, és megváltoztathatja a polírozás minőségét és működési környezetét. Például az akril bevonat polírozása ritkaföldfém polírozó viasszal, perc alatt a munkaterhelés befejezéséhez, például a vasoxid polírozó viasz használatához 30-60 perc. Ritka földpolírozó viasz a polírozási hatékonyság elvének egyedülálló kémiai és mechanikai szerepe miatt, akril megjelenítés, mint az akril kijelző keret polírozó anyaga.

A legnagyobb különbség a polírozás és a köszörülés között az, hogy a polírozás nem változtatja meg a munkadarab dimenziós pontosságát, de csak eltávolítja a finom vonalakat és foltokat az akril kijelző keretből, az akril kijelző javítja a felületet, csökkenti a ködöt, Fényes, akril megjelenítés Polírozott viasz hozzáadása a megmunkált felületek között.

Akril kellékek funkciók

1, nagyfokú átláthatóság: a plexi a legkiválóbb polimer átlátszó anyag, a fényáteresztés 92% -kal magasabb, mint az üvegáteresztés.

2, nagy mechanikai szilárdság: plexi relatív molekulatömege mintegy 200 millió, hosszú lánc polimer vegyületek, és a molekuláris lánc nagyon lágy, az akril kijelző így a szilárdság a plexi viszonylag magas, anti-húzó és ütésállóság 7-18-szor magasabb, mint a hagyományos üveg.

3, könnyű: plexi sűrűsége 1,18kg / dm3, ugyanolyan méretű az anyag, súlya csak a fele a hétköznapi üveg, fém alumínium (könnyű fém) 43%.

4, könnyű feldolgozás: a plexi nem csak az esztergagépet, fúró fúrást, hanem az aceton, a kloroform és más kötéseket is alkalmazhatja a különböző formák, akril kijelző, de fúvással, injektálással, extrudálással és egyéb műanyag formázási módszerrel A nagyméretű légijármű pilótafülkébe, kis fogpótlásokhoz és fogápoláshoz és egyéb termékekhez készült.