Haza > Hírek > Tartalom

Az akril kijelző jó minőségű

Jul 11, 2017

Kézi vagy félig mechanikus őrlés a fő övre vagy a csiszolópapírra, Akril Megmutatja a csiszolószalag vagy a csiszolópapír csiszolását viszonylag puha, akril megjelenésű, jó paszta típusa miatt, a köszörülés érintkezési területe nagyobb, kevesebb hő, a hő jó, nem csak Nagy termelési hatékonyság, Akrilkialakítás A köszörülés minősége jó, Akrillikus kijelző és alkalmas komplexképző felület csiszolására. Durva köszörülés, amikor a nagy szemcseméretű csiszolóanyagot, finom köszörülést alkalmaznak a csiszolóanyag kis részecskeméreténél. Megjegyezzük, hogy a hűtést csiszolás közben kell elvégezni, az akril kijelzőt általában vízzel hűtőközegként kell megjeleníteni.

Ha az akril kijelzőkeretet manuálisan polírozzák, az akrilkijelzőt a polírozott felületre körülbelül 5-10 N nyomáson kell elhelyezni egy finom gyapjú vagy mártott pamut golyóval polírozott viaszral, és egyenletesen lineárisan a folyamat hosszában 100-120 r / min sebességgel, általában 1 ~ 2 mm / másodperc előre. Vigyázzon, nehogy túlságosan koncentráljon a polírozás egy részére, hogy elkerülje a helyi súrlódás túlhevülésének és a feldolgozás csökkenésének kialakulását. Ne feledje, hogy a polírozott viasz polírozó felülete nem lehet túl száraz, ügyeljen az etetés kenésére.

Polírozó viasz az akril polírozáshoz, a polírozási folyamat az egyik legfontosabb folyamatanyag. A polírozott viasz előnyös tulajdonsága a magas polírozási sebesség, az Akril Display magas felülete és a hosszú élettartam, és megváltoztathatja a polírozási minőséget és a működési környezetet. Például az akril bevonat polírozása ritkaföldfém polírozó viasszal, perc alatt a munkaterhelés befejezéséhez, például a vasoxid polírozó viasz használatához 30-60 perc. Ritka földpolírozó viasz, mert az egyedülálló vegyi és mechanikai szerepe a polírozás hatékonyságának elvén, mivel az akril kijelzőkeret polírozási folyamatát választja.

A legnagyobb különbség a polírozás és az őrlés között az, hogy a polírozás nem változtatja meg a munkadarab dimenziós pontosságát, hanem csak eltávolítja a finom vonalakat és foltokat az akril megjelenítő keretből, javítja a felületet, csökkenti a ködöt, amíg fényt nem kap, Adjunk hozzá polírozott viaszt a megmunkált felületek közé.

Az akril termékek kiváló teljesítményt nyújtanak, a bevásárlóközpontban számos gyönyörű kozmetikai számlálót, mobil bemutatót és mindenféle snack áru polcot, élelmiszer dobozokat stb. Helyezünk el. Az akril megmutatja az akril alakot A nagy bevásárlóközpontokban Vagy tárolja, láthatjuk, hogy az akril termékek nagy szerepet játszanak, különösen a kozmetikai számlálóban, az akril kellékek nélkülözhetetlenek. Akrilmegjelenítés Mi ez tehát különleges és előnyös?

1, nagyfokú átláthatóság: a plexi a legkiválóbb polimer átlátszó anyag, a fényáteresztés 92% -kal magasabb, mint az üvegáteresztés.

2, nagy mechanikai szilárdság: plexi relatív molekulatömege mintegy 200 millió Akril kijelző hosszú lánc polimer vegyületek, akril kijelző és kialakulása molekuláris lánc nagyon puha, így a szilárdsága plexi viszonylag magas, anti-húzó és Ütésállóság 7-18-szor magasabb, mint a hagyományos üveg.

3, könnyű súly: plexi sűrűsége 1,18 kg / dm3, akril Megjeleníti az anyag azonos méretét, súlya csak a fele a hagyományos üveg, fém alumínium (könnyű fém) 43%.

4, könnyű feldolgozás: a plexi nem csak az esztergagépet, fúró fúrást, hanem az aceton, a kloroform és más kötéseket is alkalmazhatja a különböző formák, akril kijelző, de fúvással, injektálással, extrudálással és egyéb műanyag formázási módszerrel A nagyméretű légijármű pilótafülkébe, kis fogpótlásokhoz és fogápoláshoz és egyéb termékekhez készült.