Haza > Kiállítás > Tartalom

Hogyan kell telepíteni a ruhát állvány

Jan 17, 2017

1. telepítés szög: a szög is telepíthető, tetején a tetőn vagy erkély metope, sarok felső 50-70 cm-es távolság tevékenység, tevékenysége a tetőn háromszög (45 fokos szögben), és a bevezetés-ból hullám helyzetben, hogy fenntartsák az azonos függőleges vonal közepén legyen, láthatjuk, hogy a rajzok.

Négy, bekötés: egy szárító van két drót, kivett egy gyökér, először, hogy a végén az első körben a vezetéken keresztül a szög a szem acélhuzal slot, majd keresztül a tevékenységek, a végén kap kerék csapágy acélhuzal nyílás (a felső tetején található), és majd végéig fix vezeték a föld síkjára merőleges a felső csapágy acélhuzal nyílás , és akkor állítsa be a fedelet drótból kártya jó a fedelet. A másik oldalon az acélhuzal egy keresztül a szög a szem acél huzal slot egy lyuk, és akkor keresztül a tevékenységet egy másik tevékenység kerekekkel ellátott acélhuzal slot (azonos alatt), hagyja, hogy az acél drót van merőleges a földre, majd a vezetékes be a fedelet, a kártya jó a fedelet. Egy másik vezetéket bevezetés módszer ugyanaz.

2. légi összeköttetés: minden a fej végén a vezetéket, kopás lob, a csomót a lob; Majd húzza a lob ellenállni a top eddig ki a sarok acél huzal, ebben a pillanatban, ahogy a két drót, egyik végén a karton kéznél; Lazítson a kéz acélhuzal, a vidd, a lógó rúd segítségével a lob, akkor húzza meg rögzített a lob lyukak, csavaros jó csavar; Az utolsó dugó a végén a függő rúd telepítés.