Haza > rólunk

Zhelf Manufacturing Co. Ltd. (Zhelf) egyike a szakmai üzletek gyártók áruház jeleníti meg. A több mint egy évtizede hosszú tapasztalattal, a vezető nemzetközi márkák globálisan, mi elkötelezzük magunkat, hogy komplett megoldásokat a customersand #39; szükséges, és alakít új termékek megfeleljenek a kicsiben elad piac, kihívó
Akril kijelző, számláló kijelző, kijelző állványok, vitrinek megjelenítéséhez bemutatás tábla andamp; tükrök, gondola állványok, andamp; polc tartozékok, kijelző és egy bevásárló kocsi andamp; kocsik stb.
Minden ezek a kijelzőn termékek használható ruházat/ruhanemű tárolni, cipő üzlet bolt, kioszk üzlet, mindenféle kiskereskedelmi áruház, butik, szupermarket, stb.
SGS, ISO9000, és is elfogadhatja a 3rd party-ellenőrzés
Automatikus vágó, CNC router, tornyocska lyukasztó gép, lézeres vágógép, automatikus makk szélén, cső és lemez hajlító gép, multi-tengely fúrógép, Mig és Tig hegesztés, ponthegesztés, kerítés hegesztési gép, stb.
95 %-os termékek lesz exportált világszerte, különösen Ausztráliában, UK, USA, Franciaország. És minden egyes ügyfél adna a termékeink és szolgáltatásaink magas névleges is szeretnék megismételni rendelés velünk.
A termékeink 100 %-os ügyfél készült, így minden rendeléshez készül, egyszer minden részletét megerősítette az ügyfelekkel. Szülés után, mi is az ügyfelek számára az áruk nyomon követését és azonnali visszajelzést kap tőlük kapcsolatos termékeiket.