Haza > Rólunk

A Zhelf Manufacturing Co. Ltd (Zhelf) az egyik professzionális üzletberendezés-gyártó, amely az áruházkiállításokat gyártja. Több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a világ vezető nemzetközi márkáival való együttműködésünkben, és teljes körű megoldásokat kínálunk ügyfeleink igényeinek kielégítésére, és új termékek kifejlesztésére, amelyek megfelelnek a kiskereskedelem kihívásainak.
Akril kijelző, vitrinek, vitrinek, vitrinek, vitrin asztalok és tükrök, gondola polcok és polc tartozékok, kijelző kampók, bevásárlókocsik és szekerek stb.
Mindezen kiállítási termékek felhasználhatók ruha- / ruhaüzletben, cipőboltban, kioszk-áruházban, bármilyen kiskereskedelmi üzletben, butik üzletben, szupermarketben stb.
SGS, ISO9000, valamint a harmadik fél általi ellenőrzést is elfogadhatja
Autóvágás, CNC útválasztó, Turrent lyukasztógép, Lézervágó gép, Automatikus szegélyléc, cső- és lemezhajlító gép, többtengelyes fúrógép, Mig és Tig hegesztés, ponthegesztés, kerítés hegesztőgép stb.
95% -át exportálják világszerte, különösen Ausztráliába, az Egyesült Királyságba, az Egyesült Államokba és Franciaországba. És minden ügyfél magasra értékeli termékeinket és szolgáltatásainkat, és szeretné megismételni a megrendelést velünk.
Termékeink 100% -ban vevőkészülékek, tehát minden megrendelést egyszerre készítünk el, az ügyfelekkel megerősítve. Szállítás után nyomon követjük az árukat az ügyfelek számára is, és azonnal visszajelzést kapunk tőlük termékeikkel kapcsolatban.